Tratează guta și artrita

   M-au durut genunchii foarte mult timp și am căutat leac pentru tratarea lor.Am luat antiinflamatoare de tot felul și nici un rezultat.Tratament de la medici …etc.

    Într-o zi mi-am sclintit laba piciorului, dureri foarte puternice dar cel mai important lucru era că a doua zi trebuia să merg la serviciu .

    Am căutat pe internet ce să pun la picior să mă vindec și să pot pune piciorul în pământ. Am găsit pe un blog că ceapa este bine de pus .Mi-am bandajat laba piciorului și am dormit toata noaptea așa.Dimineața nu mi-a  venit a crede că puteam pune piciorul în pământ și să merg.

   Am citit despre ceapă și am aflat că:în Egiptul antic ceapă era considerată un simbol al vieții eterne, datorită formei sale rotunde și a inelelor concentrice și era oferită zeilor,sau era folosită ca monedă de plată de a ajunge în rai.

Efecte pozitive ale celei sunt:

☆ contribuie la creșterea colesterolului bun.

☆ ajută la subțierea sângelui. 

☆ reduce posibilitatea calculării sângelui. 

☆ diminuează tensiunea arterială.

☆previne aparitia cancerului…. etc.

      Ceapă este considerată și antibiotic natural care ajută organismul să lupte împotriva stafilococilor,are efect asupra tusei,acționează ca unsedativ,digestiv,calmant.Are și proprietăți antiinflamatoare  de efect pentru gură și artrită,antiseprice- luptă împotriva bateriilor,inclusiv E.coli,Salmonella,infecții urinare etc.

    Așa că am pus din nou ceapă în talpă n-am legat cu folie ,mi-am pus șosete și dorm așa,dimineața mă spăl și seara repet tratamentul cu ceapă.

   Sincer vă spun genunchii nu mă mai dor așa tare,mi-a scăzut și temperatura  pe care o aveam la genunchi și pot să îndoi genunchii.

AJUTĂ CEAPA ȘI LA GENUNCHI.

Advertisements

4 Comments Add yours

 1. În cazul gutei sunt necesare și tratamentele de îndepărtare sau de prevenire a depunerilor de cristale intrarticular. Sigur că medicina alternativă este bine venită, în tandem sau în strategia terapeutică integrată.

  Liked by 2 people

  1. eulilieu says:

   Mai multe nu știu despre gută dar mie mi a trecut durerea de genunchi și continui să pun ceapă că

   Liked by 1 person

 2. https://relaxare.wordpress.com says:

  Ai dreptate!
  Am testat și eu efectul tratamentului cu ceapă și am scapat de durerile de picioare în urma cu 2 ani. Durerea nu a mai revenit.
  Ceapă roșie este mult mai buna decât ceapa alba.
  Mult mai eficient este tratamentul în care la o ceapă mare roșie dată prin răzătoare sau Blender se adaugă 4 linguri de Sare amară (Sulfat de mageziu). Pasta rezultată se întinde pe un pansament de bumbac ( o bucată de material dîn bumbac) și se înfășoară încheietura dureroasă. Se înfășoară cu folie de celofan alimentar și se tine 8 ore / noaptea. Se repeta 3 nopți la rand. Se poate prelungi tratamentul 5 zile, 7 zile sau 10 zile în funcție de gravitatea durerii.

  Liked by 1 person

  1. eulilieu says:

   Mulțumesc!Am să fac și eu.Sărbători fericite!

   Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s